Adrian Mutu nyílt levelet írt a Chelsea-nek

Vágólapra másolva!
2009.09.08. 17:14
Címkék
Újabb fejleményként Adrian Mutu nyílt levélben fordult korábbi munkaadójához, a Chelsea-hez, valamint a FIFA-hoz, és abban ismételten leszögezte, hogy nem tudja kifizetni a rá kirótt büntetést, de egyben egy alternatív javaslatot is tett az ügy megoldására.

 

 

A román támadót 2004-ben kokainhasználat miatt rúgta ki a Chelsea, amely ezután kompenzációt kért, mondván, a vezetőség 17.6 millió fontot fizetett Mutuért, aki a szerződésbontás, illetve az eltiltása után ingyen állt tovább a Juventushoz.

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) 17.2 millió eurós büntetést rótt ki a játékosra, aki viszont elmondta, nem tud fizetni.

Legújabb fejleményként Mutu nyílt levelet írt a Chelsea-nek, amit megszerzett a Sky Sport Italia. Íme a nyilvánosságra került sorok:

ADRIAN MUTU LEVELÉT MEGÍRTA

"A Chelsea, a FIFA fegyelmi bizottsága és Joseph Blatter FIFA-elnök részére

 

Jelen levelet a rám kirótt 17 183 990 eurós büntetés miatt írom, amelyet ki kellene fizetnem. Nem értek egyet az indokokkal, melyek ehhez a döntéshez vezettek, és ha szükséges, akkor folytatom a harcot az engem mint futballistát megillető jogokért.

 

Ekkora összeget nem tudok kifizetni, és szerintem más sem tudna az én helyzetemben. A legjobb megoldás az lenne, ha adományoznék egy összeget egy Chelsea által megnevezett alapítványnak, amely segít a kábítószer-problémákkal küzdő gyerekeken, legyen az Londonban, Angliában vagy Romániában."

 

ADRIAN MUTU

Mit is tehetnénk hozzá: tetszett volna nem drogozni!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik