PL: Erik ten Hagban egyre kevésbé bíznak az MU-játékosok – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.12.05. 13:20
null
Egyre több játékos veszíti el Erik ten Hagba vetett bizalmát? (Fotó: Getty Images)
A Newcastle-tól elszenvedett idegenbeli vereség után sem lesznek könnyű mérkőzései a Manchester Unitednek decemberben, de a Chelsea, a Bournemouth, a Bayern München, a Liverpool, a West Ham és az Aston Villa elleni meccsek előtt Erik ten Hag számára is fel van adva a lecke, a Sky Sport értesülései szerint ugyanis a holland szakemberben egyre kevesebb játékosa bízik.

 

Sokatmondó adat, hogy a Manchester United idénybeli 21. tétmérkőzésén szenvedte el 10. vereségét. Sir Alex Ferguson távozása óta a tíz fiaskót legjobb esetben is 36 találkozón kapták a „vörös ördögök”, akikre decemberben is rangadók várnak, ráadásul nem is igazán megy nekik az élmezőny csapatai ellen.

A Sky Sports vezető riportere, Kaveh Solhekol most arról írt, hogy egyre több játékos kérdőjelezi meg Erik ten Hag játékstílusát és Jadon Sanchóval való bánásmódját, akit még szeptemberben azért függesztett fel a klub, mert közösségi felületein reagált arra, hogy nem került be az Arsenal elleni meccskeretbe, addig pedig nem is térhet vissza, amíg bocsánatot nem kér.

A Sky forrásai szerint a holland szakember nem cselekedett, amikor a játékosok aggodalmaiknak adtak hangot, ezért már az öltöző fele nem bízik benne.

„Információim szerint néhány játékos össze van zavarodva a történések miatt. Egy forrásom azt mondja, hogy (Ten Hag) elveszítette az öltöző körülbelül ötven százalékát. Sok játékos elégedetlen a játékstílussal és úgy érzik, túl keményen edzenek és túlságosan sokat futnak edzésen” – jelentette Solhekol, kitérve arra is, hogy néhány idősebb játékos külön is beszélt a menedzserrel a problémákról, a más klubokban szerzett tapasztalataikról és úgy érzik, hogy Ten Hagnak kicsit együttérzőbbnek kellene lennie és a játékosmenedzselése lehetne jobb, de ő a főnök és a saját elképzelései szerint végzi a dolgát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik