PL: „A magyar fiú Michelin-csillagos fogásokat fog tálalni” – brit szakíró Szoboszlairól

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.08.20. 12:25
null
Szoboszlai Dominikról a szakírók és a szurkolók is áradoznak (Fotó: Getty Images)
A Liverpool-szurkolók és a The Telegraph szakírója, Chris Bascombe is csak áradozni tud Szoboszlai Dominik szombati teljesítményét látva a Liverpool 3–1-es, Bournemouth elleni győzelmét követően. Lássuk a reakciókat!


„Ha ez a mai kóstoló volt Szoboszlai Dominik menüjéről, akkor a magyar fiú Michelin-csillagos fogásokat fog tálalni ebben az idényben”
írta a The Telegraph szakírója, Chris Bascombe a Liverpool–Bournemouth meccset követően.

A Kerkez Milosék ellen 3–1-re megnyert mérkőzésen Szoboszlai kiharcolt egy tizenegyest, lövése a harmadik liverpooli gólhoz vezetett, és kiválóan játszott. A Liverpool honlapján meg is választották a meccs legjobbjának, de a szurkolók a Twitteren azóta is áradoznak róla, és összefoglaló videókat töltenek fel.

ÍME:


ANGOL PREMIER LEAGUE
2. FORDULÓ
Liverpool FC–AFC Bournemouth 3–1 (2–1)
Liverpool,
Anfield, 54 000 néző. Vezette: Bramall
Liverpool:
Alisson – Alexander-Arnold (Joe Gomez, 76.), Van Dijk, I. Konaté, Robertson – Szoboszlai, Mac Allister, Gakpo (Endo, 63.) – Szalah (D. Núnez, 86.), Diogo Jota (Elliott, 76.), Luis Díaz (Cimikasz, 86.). Menedzser: Jürgen Klopp
Bournemouth:
Neto – Aarons, Senesi (Hamed Traoré, 84.), Zabarnij, Kerkez – Billing, Rothwell (L. Kenny, 76.) – Semenyo (D. Brooks, 76.), Christie (Moore, 63.), J. Anthony (Kluivert, 63.) – Solanke. Menedzser: Andoni Iraola
Gólszerző: Luis Díaz (27.), Szalah (36.), Diogo Jota (62.), ill. Semenyo (3.)
Kiállítva: Mac Allister (58.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik