MU: Ten Hag fantasztikus munkát végez – Sir Alex Ferguson

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.08.15. 10:19
null
Sir Alex Ferguson szerint hiányzott a Manchester Unitednek egy igazi középcsatár (Fotó: Getty Images)
Szoros meccsen, Raphaël Varane góljával a Manchester United 1–0-ra legyőzte a Wolverhamptont az angol Premier League első fordulójának záró mérkőzésén. A találkozó után a „vörös ördögök” legendás menedzsere, Sir Alex Ferguson Erik ten Hagot és a holland szakember igazolásait is dicsérte.

 

„Azt gondolom, hogy Ten Hag fantasztikus munkát végez – kezdte Sir Alex Ferguson az NBC-nek a Manchester United 1–0-s győzelme után. – Fogta magát, idehozta a saját játékosait és ez fontos. Ha a középcsatár (Rasmus Höjlund – a szerk.) játékra kész lesz, gyorsan nagyon jó csapattá válnak. Ez az, ami hiányzott az elmúlt években.”

A legendás menedzser kiemelte, hogy az MU védői és középpályásai sok tapasztalattal rendelkeznek, de André Onanáról is elismerően beszélt: „Az alapokat lefektették, ezeket egészíti ki a kapus és a középcsatár. Onana nagyon atletikus, és remélem, hogy Höjlund hamarosan felépül”.

ANGOL PREMIER LEAGUE
1. FORDULÓ
MANCHESTER UNITED–WOLVERHAMPTON 1–0 (0–0)
Manchester,
Old Trafford.V:Hooper
Man. United:Onana – Wan-Bissaka, Varane, Li. Martínez (Lindelöf, a szünetben), Shaw – Casemiro, Mount (Eriksen, 68.) – Antony (Pellistri, 77.), B. Fernandes, Garnacho (Sancho, 68.) – Rashford (McTominay, 87.).Vezetőedző:Erik ten Hag
Wolverhampton:José Sá – N. Semedo, Kilman, Dawson, Aït Nouri (Bueno, 77.) – Nunes, Joao Gomes (Kalajdzic, 88.), Lemina – P. Neto, Sarabia (Hvang Hi Csan, 63.), Cunha (F. Silva, 77.).Vezetőedző:Gary O'Neil
Gólszerző:Varane (76.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik