Liverpool: „Sok szempontból megmutatta, milyen minőséget képvisel” – Elliott Szoboszlairól

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.23. 13:55
null
Elliott szerint Szoboszlai sok szempontból megmutatta, milyen minőséget képvisel (Fotó: Getty Images)
Mindenképp szeretne szintet lépni az angol élvonalbeli Liverpool U21-es Európa-bajnok angol középpályása, Harvey Elliott, aki a klub honlapjának saját céljai mellett a klub új játékosairól, különösen Szoboszlai Dominikról is beszélt.

 

„Most előre kell lépnem” – summázta a 2023–2024-es évadra vonatkozó céljait Harvey Elliott, akinek az előző volt az első teljes idénye a Premier League-ben.

„Hozzá kell szoknom minden egyes meccshez és a játék gyors fordulataihoz, valamint vigyáznom kell a testemre és arra, mit csinálok. Számomra ez az idény csak arról szól, hogy jobb ember és jobb játékos legyek, valamit a következő szintre emeljem a játékomat” – tette hozzá.

„Nagy vezérek távoztak a csapattól és bármennyire is felzaklat a távozásuk, itt az ideje, hogy mások is előlépjenek és vezérek legyenek a pályán. Mindannyiunknak ki kell vennünk a részünket minden meccsen, csapatként össze kell tartanunk és nem mászhatunk egymás hátára. Mindannyiunknak vezetőnek kell lennünk és hajtanunk kell a csapatot előre” – jegyezte meg Harvey Elliott, akinek céljai között szerepel az is, hogy segítse az új játékosok, így Alexis Mac Allister, Szoboszlai Dominik és Endo Vataru beilleszkedését.

„Remek srác és kiváló játékos, efelől nincs kétségem” – mondta a magyar válogatott csapatkapitányáról az U21-es Európa-bajnok. „Azt hiszem, az AFC Bournemouth elleni meccsen sok szempontból megmutatta, milyen minőséget képvisel. A kilencvenedik percben is úgy futott, mintha az első perc lenne, szóval jó, hogy vannak ilyen játékosok a csapatban. Ő pedig még fiatal, szóval reméljük, ezt még sokáig csinálja. Emberként és játékosként is folyamatosan fejlődik. Rajtunk is múlik, hogy jól beilleszkedjen és megszokja a környezetet. Tisztán látjuk, hogy megvan a minősége és a képességei, csak azt akarjuk, hogy nagyon-nagyon jól tudjon teljesíteni” – tette hozzá Harvey Elliott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik