MU: hamarosan bejelentik az első igazolást, Rashford közel a hosszabbításhoz – sajtóhír

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.07.03. 12:40
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United a transzferguru, Fabrizio Romano szerint ma (hétfőn) bejelenti a Chelsea játékosának, Mason Mountnak a szerződtetését, míg Marcus Rashford közel van a szerződéshosszabbításhoz.

A Chelsea 24 éves angol válogatott játékosa, Mason Mount a hírek szerint hétfőn átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon, majd öt plusz egy évre aláír a manchesteriekhez. Az MU 55 millió fontot fizet ki érte, ám ha Mount öt éven belül trófeát nyer a csapat tagjaként, úgy további ötmilliót utal át a klub.

Fabrizio Romano arról is beszámolt, hogy a „vörös ördögöknél” az év játékosának megválasztott Marcus Rashford – akinek szerződése jövő nyáron járna le – nagyon közel van a szerződéshosszabbításához. Mindeközben Fred – aki Mount érkezésével hátrébb csúszhat a középpályások hierarchiájában – távozhat, ha megfelelő ajánlat érkezik érte. A Fulham mellett más együttesek is érdeklődnek iránta.

Mount mellett egyébként Christian Eriksen, Fred és Scott McTominay is tud nyolcas pozícióban játszani Casemiro előtt és Bruno Fernandes mellett. Kérdés, hogy Erik ten Hag hogyan tervez velük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik