Liverpool: Szoboszlai holnap biztosan játszik – Jürgen Klopp

Vágólapra másolva!
2023.07.29. 14:48
null
Jürgen Klopp a Leicester ellen ismét beveti Szoboszlait (Fotó: Getty Images)
Szingapúrba utazott az előszezonban az angol Premier League-ben szereplő Liverpool. A Jürgen Klopp irányította csapat két mérkőzést játszik Ázsiában, és a Leicester City elleni találkozó előtt a német szakember a kisebb sérülést szenvedő Szoboszlai Dominikról is beszélt.

 

Múlt hét végén egy edzésen szenvedett kisebb sérülést Szoboszlai Dominik, és megrándult bokája miatt nem játszhatott a Liverpool németországi, Greuther Fürth elleni felkészülési találkozóján. Jürgen Klopp akkor elővigyázatosságból nem küldte pályára, de Szingapúrban már arról beszélt, a Leicester City ellen biztosan játszik a magyar válogatott csapatkapitánya.

„Visszatért, ma este már edz és holnap biztosan játszik” – nyilatkozta a „vörösök” sajtótájékoztatóján a német szakember. Klopp emellett még arról is beszélt, hogy Jordan Henderson távozása és Fabinho valószínűsíthető továbbállása után cselekedniük kell, meg kell erősíteniük a középpályát.

A német menedzser mellett a Liverpool hátvédje, Virgil van Dijk is részt vett a sajtótájékoztatón. A holland elmondta, lát vezéregyéniségeket a keretben és olyanokat is, akik azokká válhatnak. Várhatóan – Henderson távozása után – Van Dijk lesz a csapat új kapitánya, ez azonban csak a következő hetekben válhat biztossá.

Magyar idő szerint vasárnap délelőtt 11 órakor a Leicester Cityvel, szerdán pedig a Bayern Münchennel mérkőznek meg Kloppék Szingapúrban.

A LIVERPOOL SZINGAPÚRBA UTAZÓ 27 FŐS KERETE
Alisson Becker, Joe Gomez, Virgil van Dijk, Ibrahima Konaté, Luis Díaz, Szoboszlai Dominik, Darwin Núnez, Alexis Mac Allister, Mohamed Szalah, Adrián, Cody Gakpo, Diogo Jota, Konsztantinosz Cimikasz, Andrew Robertson, Joël Matip, Caoimhín Kelleher, Trent Alexander-Arnold, Ben Doak, Melkamu Frauendorf, Lewis Koumas, James McConnell, Fabian Mrozek, Jarell Quansah, Calum Scanlon, Bobby Clark, Harvey Elliott, Curtis Jones.

A LIVERPOOL SZINGAPÚRI PROGRAMJA
Július 30., 11.00: Liverpool–Leicester City
Augusztus 2., 13.30: Liverpool–Bayern München

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik