Liverpool: hajlik a váltásra a csapatkapitány, Szaúd-Arábiába szerződhet

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.07.13. 09:57
null
Jordan Henderson a Liverpoolnál kezdte meg a felkészülést a következő idényre (Fotó: Getty Images)
A The Athletic értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool csapatkapitánya, Jordan Henderson kész elfogadni a szaúd-arábiai Al-Ettifak ajánlatát.

 

Újabb sztár köthet ki Szaúd-Arábiában. Jordan Henderson, a Liverpool csapatkapitánya hajlik arra, hogy elfogadja a szaúdi ligában szereplő Al-Ettifak ajánlatát – írja David Ornstein a The Athletic hasábjain.

Értesülések szerint az angol válogatott középpályása a jelenleginél négyszer magasabb fizetésért váltana és írna alá a korábbi csapattársa, Steven Gerrard irányította klubhoz. Fabrizio Romano, olasz újságíró szerint Henderson – aki a Liverpoolnál kezdte meg a felkészülést a következő idényre – csütörtökön beszél Jürgen Klopp menedzserrel és tájékoztatja a döntéséről.

A 33 éves középpályásnak két év múlva jár le a szerződése a „vörösöknél”, így az Al-Ettifaknak átigazolási összeget is kellene fizetni érte.

Henderson a mögöttünk hagyott idényben minden sorozatot figyelembe véve 43 meccsen lépett pályára a Liverpoolban és három gólpasszt osztott ki. Legtöbbször jobb oldali nyolcasként szerepelt Klopp rendszerében, esetleges távozása pedig nagy valószínűséggel megnyithatja az utat Szoboszlai Dominik előtt a kezdőbe kerüléshez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik