Chelsea: harmadszor is „nem” az MU-nak Mount-ügyben, de van egy javaslatuk

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.06.24. 12:15
null
Mason Mount (Fotó: Getty Images)
A Chelsea harmadszor is visszautasította az angol válogatott labdarúgó, Mason Mount megszerzésén dolgozó Manchester United ajánlatát – értesült a Sky Sports.

 

A Manchester United harmadjára 55 millió fontot ajánlott Mason Mountért, hozzátéve, hogy csak pozitív válasz esetén tartja fenn érdeklődését.

A Stamford Bridge-ről az a reakció érkezett, hogy az angol válogatott játékos ára 58 millió font, plusz hétmillió bónuszokban, de a londoni vezetők egyúttal személyes találkozót is javasoltak a riválisnak az álláspontok közelítése érdekében. A kérdés az – vonja le a konzekvenciát a Sky Sports –, hogy az Old Traffordon pozitívnak értékelik-e a Chelsea válaszát.

A hírek szerint a 24 éves középpályás – akinek még egy idény van hátra a londoni szerződéséből – szívesen igazolna a „vörös ördögökhöz”.

Az MU nem mondott le a West Ham United csapatkapitánya, Declan Rice esetleges megszerzéséről sem; ebben a versenyfutásban az Arsenal és a Manchester City a vetélytársa.

A Chelsea-vel kapcsolatos hír, hogy a Sky szerint Nicolas Jackson, a Villarreal szenegáli válogatott támadója szombaton Londonba érkezik, hogy véglegesítse szerződését a kékekkel. A spanyol klub eredetileg a teljes kivásárlási árat (35 millió euró) kérte egy összegben, de állítólag hajlandó enyhíteni ez utóbbi feltételen, mert a Chelsea nagyobb összeget kínál részletekben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik