PL: nem szokványos hét – az MU tinije hosszabbított, majd megtudta, hogy kisfia születik

Vágólapra másolva!
2023.05.01. 10:03
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United múlt pénteken 2028-ig meghosszabbította szerződését legnagyobb tehetségével, Alejandro Garnachóval. A 18 éves argentin balszélső körül zajlik az élet, ugyanis vasárnap este az Instagram-oldaláról nemcsak azt tudhattuk meg, hogy barátnője várandós, hanem azt is, hogy kisfiuk születik.


Alejandro Garnacho most nagyon boldog, és alig várja már, hogy Enzo kisfia megszülessen.

Az argentin futballista az idény elején még hozzáállása miatt nem jutott játéklehetőséghez, ám a világbajnokság előtt kiérdemelte a játékperceket, olyannyira, hogy például a katari torna előtt a manchesteriek utolsó, egyben győzte gólját ő szerezte a Fulham elleni idegenbeli meccs ráadásában.

Novemberben a Transfermarkt még csak ötmillió euróra becsülte az értékét, most viszont már 25 millióra taksálja. Még a világbajnok argentin válogatottba is kapott tavasszal meghívót, csak sérülése miatt nem tudott hazautazni. A 18 éves támadó külsőleg is nagy változáson ment át: nagyon úgy tűnik, hogy megcsináltatta a fogait, a haját kiszőkíttette, és lett egy pár új tetoválása is. A múlt héten pedig volt ám oka az ünneplésre, hiszen az MU öt évvel meghosszabbította a szerződését és megtudta, hogy barátnője az első kisfiukat várja.

Garnacho a sérüléséből mostanra már felépült, együtt edz a csapattal, Erik ten Hag pedig jó eséllyel számolni fog vele az idény utolsó találkozóin.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik