U20-as vb: Mascheranónak kell Garnacho, Manchesterbe utazik

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2023.04.21. 12:05
null
Garnachón megy a huzavona az argentin szövetség és a Manchester United között (Fotó: AFP)
A Manchester United nem akarja elengedni a május 20-án kezdődő U20-as világbajnokságra Alejandro Garnachót, a csapat 18 éves argentin légiósát, ezért a dél-amerikai ország szövetségének megbízásából Manchesterbe utazik tárgyalni Javier Mascherano, az U20-as válogatott szövetségi edzője.

Garnacho sérülésből lábadozik, és Erik ten Hag vezetőedző számol vele a bajnoki hajrában, a Manchester United ugyanis várhatóan a bajnoki idény legvégéig harcol a Bajnokok Ligája-indulást érő helyezésekért.

A Premier League-idény május 28-ig tart, az FA-kupa döntője június 3-án lesz, az MU a Brightonnal játszik az elődöntőben. Az Európa-liga budapesti döntője miatt nem kell már aggódnia Ten Hagnak, május 31-én biztosan nem játszik a Puskás Arénában a United, amely csütörtökön 3–0-ra kikapott Sevillában és kiesett.

Mascherano hétfőn utazik Angliába azzal a céllal, hogy meggyőzze a klub vezetőit, a hajrában Garnacho nélkül is sikeresek lesznek, és időben engedjék el a játékost.

A FIFA szabályai kötelezik a klubokat arra, hogy ne álljanak a válogatott útjába a szervezet által meghatározott időszakok során, de az U20-as vb nem esik ilyen zónába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik