Man. City: „Agüero önző volt, amatőrként viselkedett”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.30. 15:05
Martin Keown, az Arsenal legendás labdarúgója élesen bírálta Sergio Agüerót, a Manchester City sztárját.

Mint ismert, autóbalesetet szenvedett Sergio Agüero csütörtök éjszaka Amszterdamban. A támadó eltörte a bordáját, ami miatt akár két hónapot is kihagyhat – biztossá vált ezzel, hogy csapata szombati, Chelsea elleni rangadóján sem léphet pályára.autóbalesetet szenvedett Sergio Agüero csütörtök éjszaka Amszterdamban. A támadó eltörte a bordáját, ami miatt akár két hónapot is kihagyhat – biztossá vált ezzel, hogy csapata szombati, Chelsea elleni rangadóján sem léphet pályára.

Martin Keown – aki az Arsenal színeiben több mint 300 mérkőzésen játszott – élesen bírálta Agüerót.

„Egy profi labdarúgónak az első helyre a futballt kell helyeznie. A naptárban nincsen idő mindenféle koncertre. Azért van a négyhetes szünet a szezon végén, hogy akkor azt tedd, amihez csak kedved van” – idézi Keownt a Daily Mail.

„Egy bizonyos szinten önző dolog volt az, hogy egy ilyen rangadó előtt nem sokkal elment Hollandiába. Ez amatőr dolog volt. Agüero talán nem szegte meg a Manchester City szabályzatát, de még mindig vannak olyan szakmai határok, melyeket nem kellene átlépni.”

„Josep Guardiola emiatt a gárda egyik legnagyobb támadófegyvere nélkül kell, hogy kiálljon, mint ahogy a szurkolók sem látják az egyik legnagyobb sztárt egy ilyen fontos találkozón. Nem lennék meglepve, ha ezek után Guardiola csökkentené a szabadnapok számát.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik