Man. City: „Gabriel Jesus három éven belül Aranylabdát nyer”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.30. 11:46
Korábbi vezetőedzője szerint rendkívül fényes jövő vár Gabriel Jesusra, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City 19 éves brazil tehetségére.

A hatszoros brazil válogatott támadó 2016 augusztusában, 32 millió euróért szerződött a Manchester Cityhez, ám csak 2017 januárjában csatlakozik Pep Guardiola csapatához.2016 augusztusában, 32 millió euróért szerződött a Manchester Cityhez, ám csak 2017 januárjában csatlakozik Pep Guardiola csapatához.

Egykori edzője szerint fényes jövő előtt áll Gabriel Jesus.

„Gabriel nagyon szegény környéken nőtt fel, emiatt nem ijed meg a problémáktól – mondta José Francisco Mamede, aki a Palmeirasnál dolgozott az akkor még juniorok között szereplő játékossal. – Alkalmazkodik a környezetéhez, az ételekhez, a manchesteri hideg időjáráshoz és minden máshoz. Három éven belül Aranylabdát nyer, addigra Lionel Messi már kicsit öregebb lesz.”

„Már az első edzésen láttam, hogy ő más, kiemelkedik a társai közül. Mindig elsőként hajtja végre a feladatokat, a kezdetektől a profi hozzáállás jellemezte az életét.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik