Leicester: gigaajánlattal próbálják „megfúrni” az Arsenal–Vardy transzfert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.06. 16:29
Ahogy az várható volt, az angol bajnok Leicester City mindent megtesz azért, hogy megtartsa egyik legjobb játékosát, a Premier League góllövőlistáján második helyen végző Jamie Vardyt, akit az Arsenal kivásárolna meglévő szerződéséből.

Miután az Arsenal megajánlotta a Vardy szerződésében szereplő 20 millió fontos kivásárlási összeget, majd állítólag négyéves szerződést kínált a 29 éves csatárnak, a Leicester is aktivizálta magát, hogy megtartsa egyik legjobbját.megajánlotta a Vardy szerződésében szereplő 20 millió fontos kivásárlási összeget, majd állítólag négyéves szerződést kínált a 29 éves csatárnak, a Leicester is aktivizálta magát, hogy megtartsa egyik legjobbját.

Claudio Ranieri együttese a hírek szerint új szerződést kínált Vardynak, amely az Arsenal által ajánlott heti 100 ezer fontos fizetésnél is jobb feltételeket tartalmaz. Természetesen ez az összeg a Leicesternél a kimagaslónak, már-már gigaajánlatnak számít.

Vardy – kész átverés...
Vardy – kész átverés...

 

A csatár további gondolkodási időt kért, s elutazott az angol válogatottal az Európa-bajnokság helyszínére Franciaországba.

Eközben egy némileg egyszerű, de hatásos átverés eszkalálódott az angol sajtóban: egy képen Vardy már Arsenal-mezzel pózolt. Apró bökkenő, ami hamar ki is derült, hogy az „ágyúsok” korábbi igazolásáról, Granit Xhakáról készült korábbi felvételt „photoshoppoltak” meg a szerzők.

 

SZAVAZÁS

Ön szerint hol folytatja Jamie Vardy?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik