Arsenal: Csapatként játszunk, nincs klikkesedés – Monreal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.17. 21:11
Nacho Monreal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal labdarúgója úgy véli, a keret stabilitásának köszönhetően versenyképes a csapatuk a szezonban.

„Az utóbbi években ugyanazok a játékosok alkották a csapatot. Minden nyáron maximum egy-két labdarúgót szerződtetett a klub – mondta Nacho Monreal, az Arsenal futballistája a csapat hivatalos oldalának. – Nem volt nagy változás a keretben.”Nacho Monreal, az Arsenal futballistája a csapat hivatalos oldalának. – Nem volt nagy változás a keretben.”

„Az öltözői hangulat kulcskérdés, egységesnek kell lennünk, mert csapatként játszunk és rengeteg időt töltünk együtt. Most azt látom, hogy csak egy csoport van az öltözőben, nincs klikkesedés, és ez remek.”

„Az Arsenal nemcsak tizenegy labdarúgóból áll, hanem huszonnégy remek futballistából is, ha egy játékos sérüléssel bajlódik, mindig van valaki, aki be tudja tölteni a hiányát. Úgy érzem, jobbak vagyunk, mint valaha.”

Az Arsenal szombaton a Hull Cityt fogadja az FA-kupában, majd jövő kedden a Barcelona ellen lép pályára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

2013 óta Mohamed el-Neni volt az Arsenal 13. érkezője, ebben az időszakban az Arsenal két FA-kupát nyert, és megőrizte helyét a BL főtábláján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik