MU: a kapitány újra beszólt, szerinte váltania kell

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.20. 20:39
Marc Wilmots, a belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem szívesen marad csöndben, ha valamiről véleménye van. Legutóbb sajtóhírek szerint Eden Hazard-nak tanácsolta, hogy szerződjön a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatához, most meg Marouane Fellaininek adott ötleteket.

Marc Wilmots folyamatosan szemmel tartja a belga válogatott futballistáit, és ha valami nem tetszik neki, azonnal szól.

Louis van Gaal átszervezte Fellaini szerepét az MU-nál, az általában védekező középpályást játszó belga volt már csatár is. A belga kapitány szerint ez rossz ötlet, azt pedig különösen nehezményezi, hogy nem állandó kezdő Manchesterben egyik kedvence.

„Egy ilyen technikás játékosnak, aki képes elöl és a középpályán is futballozni, egyszerűen játszania kell. Megőrjít, amikor látom, hogy a kispadot melegíti. Meglátjuk, mi lesz, remélem, átgondolja a lehetőségeit, és januárban másik kihívás után néz…” – mondta lesoir.be-nek Wilmots.

Fellaini a 2015–2016-os idényben a bajnokságban összesen 194 percet játszott a a Manchester United mezében. A belga szerződése 2018-ban jár le Angliában, piaci értékét a transfermarkt.de 20 millió euróra teszi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik