Chelsea: „Tízből kilencszer nyerünk, de ez katasztrófa volt”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.23. 08:58
Mint arról beszámoltunk, a Premier League-ben címvédő Chelsea felkészülési mérkőzésen meglepetésre 4–2-es vereséget szenvedett az MLS-ben szereplő New York Red Bullstól, amely a második félidőben fordította meg a meccset. A londoni csapat menedzsere, José Mourinho nem bánta, hogy az amerikai együttes komoly próba elé állította tanítványait, de állítja, tízből kilencszer az angolok sikerét hozta volna a találkozó.



„Nem vált volna hasznunkra, ha tíz nullára nyerünk. Érdemi erőpróbára volt szükségünk, megkaptuk – kezdte a meccs utáni értékelését José Mourinho. – Az ellenfél koncentráltan és motiváltan játszott, boldogok vagyunk, hogy pályára léphettünk ellenük, és jobb meccset vívhattunk, mint amire számítottunk.”

„A játékosok a legutóbbi hat napban tizenegy edzésen vettek részt, nem kételkedünk bennük. Tízből kilencszer nyertünk volna, de a második félidő katasztrofálisan alakult” – tette hozzá a portugál szakember.

A Chelsea szakvezetője megvédte kapusát, a Stoke Citytől szerződtetett Asmir Begovicot, aki a bemutatkozó mérkőzésén négy gólt kapott.

„Nem működtek a reflexei, de ez a fáradtság következménye. Örülök, hogy a sorainkban tudhatjuk, a következő meccsen a kezdőcsapatban kap helyet, és az első félidőt tölti majd a pályán. Nem történt semmi probléma, úton van a beilleszkedés felé” – mondta Mourinho.

A Premier League-ben címvédő londoni együttes magyar idő szerint vasárnap hajnalban a francia bajnok Paris Saint-Germain ellen folytatja a felkészülést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik