Arsenal: Wenger lecsap a Copa Américán remeklő chileire?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 08:45
null
Eduardo Vargas remekel a Copa Américán (fotó: Action Images)
A The Telegraph című angol lap szerint Arsene Wenger Alexis Sánchez mellé újabb chilei játékost szeretne az Arsenalhoz csábítani.

Eduardo Vargas számára nem lenne ismeretlen az angol futball, hiszen a Napoli kölcsönjátékosaként az előző szezont a Queens Park Rangersnél töltötte. Igaz, kevés sikerrel, mivel 21 meccsen csak négyszer talált be, ráadásul csapata búcsúzott a Premier League-től.

A chilei játékos azonban a Copa Américán remek formában futballozik, Peru kapuját kétszer is bevette, így kulcsszerepet játszott abban, hogy válogatottja bejutott a döntőbe.

Vargas második gólja a Peru elleni elődöntőben

A 25 éves játékos a kontinenstornán mutatott teljesítményének köszönhetően Wenger kívánságlistáján is előkelő helyen áll, sajtóértesülések szerint 11.3 millió font körüli összegbe kerülne.

A The Star című lap szerint viszont az Arsenal közel áll William Carvalho megszerzéséhez. A lap úgy tudja, hogy Wenger már tett egy 20 millió font körüli ajánlatot a Sportingnak a középpályásért, akit a Manchester United is szívesen tudna a soraiban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik