MU: konkrét ajánlatot tettek a Bayern játékosáért - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.28. 17:43
Német lapértesülések szerint a Manchester United labdarúgócsapata konkrét ajánlattal kereste meg a Bayern München vezetőségét, mivel a „vörös ördögök” szeretnék a nyáron szerződtetni Dantét.

Az átigazolási időszakhoz közeledve egyre gyakrabban jelennek meg „biztos forrásból érkező” hírek az újabb nagy költekezésre készülő Manchester Uniteddel kapcsolatban, ezek igazságtartalma azonban gyakran kérdéses.Manchester Uniteddel kapcsolatban, ezek igazságtartalma azonban gyakran kérdéses.

Pletykák ide vagy oda, az biztosnak tűnik, hogy a védelemmel elégedetlen Louis van Gaal a nyáron legalább egy hátvédet Manchesterbe szeretne csábítani.

A német és angol lapok korábban a dortmundi Mats Hummelst emlegették az MU kapcsán, ám a BVB vezetősége többször is a kérők tudtára adta, hogy a német védő nem eladó.

Van Gaalék, úgy tűnik, komolyan vették a Dortmund kijelentését, és elkezdtek másfelé nézelődni, a Kicker beszámolója szerint ugyanis a Bayern Münchent most konkrét ajánlattal kereste meg a Manchester United, amely Dantét szemelte ki, azt azonban még a németek sem tudják, pontosan mekkora összeget kínáltak az angolok.

A 31 esztendős hátvéd kirobbanthatatlan a bajorok kezdőcsapatából, ám Pep Guardiola vezetőedző gyakran elégedetlen játékosával, így nem elképzelhetetlen a brazil távozása.

A transfermarkt.de által 11 millió euróra értékelt Dante szerződése 2017-ben jár le Münchenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik