MU: még nem dőlt el Falcao sorsa, lehet, hogy marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.22. 10:27
null
Még nem dőlt el Radamel Falcao sorsa, lehet, hogy marad az MU-nál (Fotó: Action Images)
Vagyim Vasziljev, a Ligue 1-ben szereplő AS Monaco alelnöke egy francia napilapnak elmondta, az angol Manchester United még nem döntött sztárja, a 29 éves Radamel Falcao jövőjével kapcsolatban.


Mint ismert, a kolumbiai Radamel Falcao egyéves kölcsönszerződés keretében érkezett a Manchester Unitedhez, a klubnak pedig opciós joga lesz a csatár végleges megvásárlására a szezon végén. Noha brit lapértesülések szerint az MU-nál már eldöntötték, és nem hívják le a 29 esztendős játékos opcióját, Vagyim Vasziljev, a Monaco alelnöke azt mondta, az angolok még nem határoztak Falcao jövőjével kapcsolatban.

„Múlt vasárnap találkoztam a Manchester United vezetőségével, és még nem tudják, lehívják-e a Falcao szerződésében szereplő kivásárlási opciót” – nyilatkozta Vasziljev a francia Nice-Matinnek.

„Nem sikerült jól ez az idény azámára, ám az MU-nál nyitva hagyják a kaput, és majd nyáron visszatérünk a dologra. Bár vannak érdeklődők, jelen pillanatban egyetlen klubbal sem folytatok tárgyalást Falcaóról.”

A támadó a 2014–2015-ös szezonban manchesteri színekben 25 mérkőzésen lépett pályára, és összesen 4 gólt szerzett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik