MU: BL-győztes, ötszörös bajnok, a West Bromban folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.03. 01:27
A BBC Sport jelentése szerint átment az orvosi vizsgálaton és aláírta szerződését a West Bromwich Albionhoz Darren Fletcher, a Manchester United skót középpályása.

A Manchester United ezzel jelenlegi kerete leghűségesebb játékosától vesz búcsút. Fletcher mindent megnyert az MU-val, amit megnyerhetett: ötszörös bajnok, kupagyőztes, Ligakupa-győztes, Community Shield-győztes, BL-győztes és klubvilágbajnok volt a Uniteddel. A BBC úgy tudja, Fletcher két és fél éves szerződést kötött a West Bromwich Albionnal. A WBA-nak egyéves hosszabbítási opciója is van.A Manchester United ezzel jelenlegi kerete leghűségesebb játékosától vesz búcsút. Fletcher mindent megnyert az MU-val, amit megnyerhetett: ötszörös bajnok, kupagyőztes, Ligakupa-győztes, Community Shield-győztes, BL-győztes és klubvilágbajnok volt a Uniteddel. A BBC úgy tudja, Fletcher két és fél éves szerződést kötött a West Bromwich Albionnal. A WBA-nak egyéves hosszabbítási opciója is van.

A birminghami csapat nem tudta megszerezni az utolsó pillanatban Carlton Cole-t a West Ham Unitedtől, így lefújták Brown Ideye továbbadását a katari al-Garafának. Szintén kútba esett Martin Olsson szerződtetése a Norwichtól.

Elköszönés egy klublegendától (Fotó: Manchester United/Twitter)
Elköszönés egy klublegendától (Fotó: Manchester United/Twitter)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik