Anglia: kriketteseket, rögbiseket és Murrayt is dobták az MU-ért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.09. 19:13
Angol lapértesülés szerint a világ egyik vezető sportszergyártó cége, az Adidas az angol krikett- és rögbiválogatottról, illetve Andy Murrayről is lemondott annak érdekében, hogy létrejöjjön a rekordösszegű szerződés a Manchester Uniteddel.

Korábban már hírt adtunk róla, hogy a 2015–2016-os idénytől a német sportszergyártó óriás támogatja a „vörös ördögöket” egy olyan szerződés keretében, amely tíz évre legalább 750 millió fontos bevételt garantál a klubnak. A Daily Mail beszámolója szerint azonban a gigaszerződésnek kárvallottjai is vannak Nagy-Britanniában, ugyanis az Adidas az MU-s szerződés miatt nem hosszabbított decemberben Andy Murrayvel, pedig a skót már öt éve ügyfelei közé tartozott, és a hírek szerint maradt is volna a márka kötelékében, igaz, a korábbi, öt évre 10 millió fontot biztosító szerződésnél kedvezőbb feltételeket szeretett volna.

A teniszező végül az amerikai Under Armournál kötött ki, amely a hírek szerint az angol rögbiválogatott mezgyártói feladatait is megörökölheti német riválisától, miközben a krikettezők szövetsége új partnert kereshet a közeljövőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik