Anglia: Valdés megkapta első gólját az MU kapusaként - videó

Vágólapra másolva!
2015.01.26. 22:35
Ha nem is az első csapatban, de bemutatkozott a Manchester Unitedben a Barcelona korábbi kapusa, Víctor Valdés, aki az U21-es együttesben lépett pályára. Az MU korosztályos legénysége 2–1-re legyőzte a Liverpool tartalékjait.

A Manchester United kezdőjében Valdés mellett többek között Marnick Vermijl, Paddy McNair, Tyler Blackett, Anderson és Jesse Lingard is helyet kapott, akiket már az első csapatban is megismerhettünk.

A „vörös ördögök” bő fél óra után Nick Powell góljával szerezték meg a vezetést, az első félidő hajrájában azonban Jerome Sinclair találatával egyenlítettek a vendégek. A Liverpool támadója a tizenhatoson belül átvette a labdát, majd kilőtte a rövid alsó sarkot. Láttunk már ehhez hasonló lövést, amelyből nem született gól, de Valdés nyakába sem illik sózni a találatot. A spanyol kapus a középkezdést megelőzően csípőre tett kézzel és fejét csóválva fejezte ki bánatát.

Sokáig azonban nem kellett búslakodnia, mert a hazaiak McNair második játékrész elején szerzett találatával otthon tartották a három pontot.

Az MU korosztályos csapata a negyedik helyen áll az U21-es bajnokság egyes csoportjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik