Liverpool: meg kell szabadulni Balotellitől, ez a verdikt

Vágólapra másolva!
2014.12.16. 10:53
null
Balotelli Van Persie-nek: Na, azt azért még én is berúgtam volna! (Fotó: Reuters)
A játékosként két évig a Liverpoolt is erősítő korábbi nagyszerű angol labdarúgó, Paul Ince szerint az ősszel gyengén teljesítő „vörösöknél” csak akkor lehet újra a régi a csapatszellem, ha megszabadulnak Mario Balotellitől.

 

„Már Balotelli szerződtetését is furcsálltam – mondta a kétezres évek közepétől edzőként dolgozó, jelenleg csapat nélküli Paul Ince az Alan Brazil Sports Breakfast című műsor keretében a Talksport rádiónak. – Brendan (Rodgers) azt gondolta, hogy Luis Suárez elveszítése miatt kockázatot kell vállalnia, ám ha sem José Mourinho, sem Roberto Mancini nem tudta megzabolázni Balotellit, akkor fel nem foghatom, mire alapozta, hogy neki sikerül.”

Balotelli a második félidőt töltötte a pályán vasárnap a Manchester United elleni, 3–0-ra elveszített bajnoki mérkőzésen, és hiába vette célba hétszer is a kaput, nem tudott kifogni a remekül védő David de Geán – azaz továbbra sincs gólja a Premier League-ben.

„Figyeltem őt a hétvégi meccsen, öncélúan futballozott. Látszott is a többieken a frusztráció. Előfordult, hogy nála jobb helyzetben lévő társhoz passzolhatott volna, de nem tette – folytatta Ince. – Az volt a benyomásom, azért nem kérték, hogy változtasson, mert féltek, hogy úgyis az ellenkezőjét teszi. Folyamatosan mondogatják, milyen nagyszerű futballista, de engem még nem győzött meg. Szerintem Brendan Rodgersnek gyorsan észre kell ezt vennie, és minél előbb megszabadul tőle, annál jobb lesz mindenkinek, mert a csapatszellem nem az igazi Liverpoolban.”

A legutóbbi szezonban ezüstérmes Liverpool 16 forduló után csak a 11. helyet foglalja el az angol bajnokság tabelláján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik