Premier League: egy doboz sajt miatt bilincs kattant a védőn

Vágólapra másolva!
2014.09.24. 14:11
Steven Caulkert, az angol élvonalbeli Queens Park Rangers labdarúgóját megbilincselték egy doboz krémsajt miatt. Nyugalom, a bevásárlás békés véget ért – igaz, a rossz emlék megmarad.

A The Sun nyomán több brit lap is beszámolt a kedden egy weybridge-i áruházban történtekről. A szemtanúk szerint Caulker már túl volt a bevásárláson, ám kezében a sajttal visszafelé tartott az üzletbe, amikor a kiérkező rendőrök lecsaptak rá és bilincsbe verték.

A rendőröket az üzlet munkatársai hívták ki áruházi tolvajlás miatt, ám a hírekből nem derül ki, hogy a nem egészen két fontot kóstáló sajt – amelyet nyilván nem fizettek ki – hogyan került a heti több mint 40 000 fontot kereső futballistához. Az a körülmény, hogy Caulker visszafelé tartott vele a boltba, azt valószínűsíti, hogy véletlenül.

A rendőrségi közlemény szerint a boltban „volt némi zűrzavar a fizetés körül”, de végül senki sem tett feljelentést, a bilincs lekerült a csuklókról, és a szemlátomást zaklatott QPR-védő – aki a hétvégén gólt szerzett a Stoke (2–2) ellen – szabadon távozhatott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik