Chelsea: a Pool-kiszemelt francia pótolja a sérült Drogbát?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.12. 08:55
A Premier League-ben szereplő Chelsea egyes források szerint bejelentkezett a Queens Park Rangers francia csatáráért, Loic Rémyért, aki a Ferencváros ellen 2–1-re megnyert felkészülési mérkőzésen sérülést szenvedő Didier Drogba kiesése miatt érkezhet.

Hivatalosan még nem erősítették meg, mennyit kényszerül kihagyni a bokasérülése miatt lecserélt elefántcsontparti támadó, de a goal.com információi szerint a londoniak már keresik a lehetséges pótlását. Ennek a hírnek valamelyest ellentmond Drogba hétfői nyilatkozata. A sérüléséről szóló hírek féléves és kéthetes kihagyást is jósoltak már.

A 27 éves Rémy korábban közel állt ahhoz, hogy 10 millió euróért a Liverpoolhoz kerüljön a QPR-től, ám nem ment át az orvosi vizsgálaton.Ennek a hírnek valamelyest ellentmond Drogba hétfői nyilatkozata. A sérüléséről szóló hírek féléves és kéthetes kihagyást is jósoltak már.

A 27 éves Rémy korábban közel állt ahhoz, hogy 10 millió euróért a Liverpoolhoz kerüljön a QPR-től, ám nem ment át az orvosi vizsgálaton.

A gőzerővel csatárt kereső Liverpool mindeközben az előző szezonban a Chelsea-nél szereplő Samuel Eto'ót szemelte ki – írja a Daily Mail. A 33 éves kameruni hatalmas BL-tapasztalata miatt lehet értékes igazolás Brendan Rodgers – a legrangosabb európai kupasorozatba öt év kihagyást követően visszatérő – együttesének. Eto'o iránt állítólag az Inter és az Ajax is érdeklődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik