Arsenal: Szczesny nem bánja, hogy konkurenciát kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.04. 17:42
Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatának kapusa, Wojciech Szczesny örül neki, hogy David Ospina érkezésével kihívás előtt áll a kezdőcsapatba kerülésért.

Ospina érkezésével elvesztette egyértelmű első számú helyét kapusposzton Szczesny, ennek ellenére nem sajnálja Ospina érkezését.Ospina érkezésével elvesztette egyértelmű első számú helyét kapusposzton Szczesny, ennek ellenére nem sajnálja Ospina érkezését.

„Szeretem a kihívásokat – mondta Szczesny az Arsenal hivatalos oldalának. – Számítottam rá, hogy érkezik valaki, miután Lukasz Fabianski a Swansea-é lett. Ettől még nem változik semmi, ugyanúgy készülök, mint eddig, remélem, hogy ez elég lesz.”

Az „ágyúsokhoz” több új játékos is érkezett a nyáron, köztük Alexis Sánchez a Barcelonától. A lengyel kapus bízik benne, hogy velük együtt versenyben lesznek a bajnoki címért.

„Már tavaly is közel álltunk ahhoz, hogy odakerüljünk a legjobb csapatok közé, az FA-kupát pedig meg is nyertük. Ebben a szezonban az új játékosokkal erősebbek leszünk. Nagyon magabiztosak vagyunk, bízom benne, hogy a végsőkig harcban leszünk a bajnoki trófeáért.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik