Anglia: az MU megegyezett Luke Shaw-val - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.10. 19:21
null
Az angol válogatottal a vb-re készülő Luke Shaw ősztől az MU-nál futballozhat (Fotó: Action Images)
Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United labdarúgócsapata 40 millió fontért szerződteti a Southampton balhátvédjét, Luke Shaw-t.

Az angol válogatott játékos megegyezett az MU-val, új klubjában heti 160 ezer fontot kereshet. Shaw-t a Chelsea is szerződtette volna, de nem akartak annyit kifizetni érte, mint amennyit a manchesteri klub kínált.

A Southampton elutasította az MU első, 27 millió fontos ajánlatát a mögöttünk hagyott szezon végén, majd – ahogy azt korábban megírtuk – menedzserük, Mauricio Pochettino távozása után nem voltak hajlandóak játékosaikról tárgyalni addig, amíg nem találják meg az argentin helyettesét. A hírek szerint azonban Shaw azt mondta a klub vezetőinek, hogy mindenképpen távozni szeretne, ha megkeresik az Old Traffordról.

Shaw tagja az angol válogatottnak a világbajnokságon, mely a szombati utolsó meccsen Olaszország ellen kezdi meg a vb-t, a „szentek” játékosa azonban valószínűleg a kispadon kezdi a találkozót, mivel Roy Hodgson Leighton Bainesszel számol, mint első számú balhátvéd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik