MU: 27 millió fontos ajánlat a válogatott balhátvédért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.12. 10:26
Az angol élvonalbeli (Premier League) Manchester United 27 millió fontos ajánlatot tett a Southamptonnak a 18 éves egyszeres válogatott balhátvédért, Luke Shawért.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a United harcba száll több nagy csapattal szemben Luke Shawért, most viszont lépést is tett az ügy érdekében, hogy még a nyári brazíliai világbajnokság előtt nyélbe üsse az üzletet. A 27 millió fontos ajánlatot hivatalosan még egyik fél sem erősítette meg, ám ha igazak az értesülések, a 18 éves tini lehet az első igazolása a keretén nagy vérfrissítést tervező menchesterieknél.Korábban már beszámoltunk arról, hogy a United harcba száll több nagy csapattal szemben Luke Shawért, most viszont lépést is tett az ügy érdekében, hogy még a nyári brazíliai világbajnokság előtt nyélbe üsse az üzletet. A 27 millió fontos ajánlatot hivatalosan még egyik fél sem erősítette meg, ám ha igazak az értesülések, a 18 éves tini lehet az első igazolása a keretén nagy vérfrissítést tervező menchesterieknél.

Shaw egyébként márciusban a Dánia elleni felkészülési mérkőzésen mutatkozott be Anglia válogatottjában, és fiatal kora ellenére a Southampton alapemberének számított a bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik