MU: letromfolják a Chelsea-t, 30 millió font a válogatott védőért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.23. 16:35
A Manchester United labdarúgócsapata harcba száll a Chelsea-vel a Southampton balhátvédjének, Luke Shaw-nak a megszerzéséért.

A közelmúltban igen kapós lett a „szentek" bekkje, akit 30 millió fontért csábítanának az Old Traffordra. A már David Moyes által is hívott Shaw 100 ezer fontot kereshetne hetente a „vörös ördögöknél", ha a Chelsea helyett őket választja a nyáron. Ezzel az összeggel Shaw lenne a valaha volt legjobban fizetett tinédzser labdarúgó a szigetországban, tudniillik mindössze tizenkilenc éves lesz júliusban.

Angol lapértesülések szerint a Manchester United új menedzsere 150 millió fontból gazdálkodhat majd. A balhátvéd posztján jelenleg Patrice Evra az első számú megoldás, de ő 33 éves lesz májusban (ráadásul a szerződése is lejár a nyáron), így az is elképzelhető, hogy távozik a szezon végén. Jelenleg egyetlen alternatívája van a franciának ezen a poszton, Alexander Büttner, ő azonban nem tűnik egyelőre életbiztosításnak, ha megtartják, valószínűleg akkor is csak tartalékként számolnak vele.

Luke Shaw ára emelkedhet akkor, ha Roy Hodgson elviszi magával a világbajnokságra – különösen akkor, ha jól is szerepel. Emiatt érdemes a kluboknak még a nyár előtt lecsapniuk rá, és megegyezniük vele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik