Premier League: MU-Liverpool csata a brazil bajnok Évertonért

Vágólapra másolva!
2013.12.10. 07:57
null
Éverton Ribeiro kreativitására a Manchester Unitednek alighanem szüksége lenne… (Fotó: Imago)
Az ESPN Brazil információi szerint a Manchester United és a Liverpool is érdeklődött a Cruzeirónál – mindkét angol labdarúgócsapat a brazil bajnok kulcsjátékosát, a támadó középpályás Éverton Ribeirót akarja megszerezni.

A Cruzeiróval brazil bajnokságot nyert, az országos bajnokság legjobbjának megválasztott, brazil aranylabdás Évertonért legalább 15 millió fontot kell fizetnie a kérőknek. A játékos ügynöke és a Cruzeiro is elismerte, hogy a Manchester Uniteddel már megtörtént a kapcsolatfelvétel. A támadó középpályás biztos benne, hogy megállná a helyét a Premier League-ben.

„Úgy érzem, képes vagyok megállni a helyem a világ bármelyik bajnokságában. Ha a Cruzeiróba beférek, mindegyik csapatba beférhetek. A középpálya bármely posztján megállom a helyemet, a széleken is, de játszhatok irányítót is akár. Az átigazolásokról az ügynököm és a Cruzeiro tárgyal. Ha ők úgy érzik, hogy egy ajánlat mindkét félnek megfelel, akkor tudatják velem, és én megnézem az ajánlatot” – nyilatkozta Éverton, hozzátéve, jól ismeri az MU keretét – igaz, egyelőre csak videojátékokból, mert gyakran választja őket…

A 24 éves Éverton Ribeiro a 2014-es brazil Série A-ban 30 mérkőzésen lépett pályára, öt gólt és nyolc gólpasszt jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik