Chelsea: januárban Madridba távozhat a belga szélső

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.21. 15:17
Akár a januári átigazolás időszakban is elképzelhető a belga labdarúgó, Kevin De Bruyne klubváltása, a Chelsea-nél mellőzött szélső után német és spanyol érdeklődés is van. Utóbbinál Thibaut Courtois révén már adva van a többfrontos közös kapocs.

A 21 éves, belga válogatott Thibaut Courtois elméletben a Chelsea játékosa, de 2011-es érkezése után azonnal kölcsönadták az Atlético Madridnak, ahol már a harmadik szezonját kezdte el, és azóta is alapembernek számít. Nem úgy, mint De Bruyne a Chelsea-nél, hiszen José Mourinho látványosan mellőzi a Werder Bremenben még szárnyaló játékost.

A napokban Eden Hazard – szintén belga légiós és londoni klubtárs – De Bruyne és a brazíliai vb-re készülő válogatott érdekeit szem előtt tartva javasolta az érintett klubváltását, aki a héten hasonlóra tett célzást. Bizony, erősen megfontolja távozását, mivel a Stamford Bridge-en nem tudta elnyerni Mourinho bizalmát.

De Bruyne iránt nemcsak spanyol, hanem – a brémai időszakot (32 találkozón tíz gól és kilenc gólpassz) sem feledve – német klubok is érdeklődnek, lapértesülések szerint a Schalke és a Wolfsburg is szívesen látná soraiban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik