Liverpool: már Cavani is beszólt Rodgersnek Suárez miatt

Vágólapra másolva!
2013.08.12. 14:44
Az uruguayi válogatottal Japánba készülő Edinson Cavani kiállt honfitársa, az angol Liverpooltól elvágyó Luis Suárez mellett, és azt üzente a Pool klubmenedzserének, engedje el a csatárt, ha menni akar.

„A Liverpool edzője azt mondja, Luis nem ismeri aklubhűséget, és a tiszteletet? Inkább nézzen utána, mit jelentenek ezek a fogalmak – idézi Cavanit a Sun. – Emlékezzen arra, hogy Luis tavaly elmehetett volna a Juventushoz, amellyel olasz bajnok lehetett volna, de inkább maradt a Liverpoolban. Ezt nevezik hűségnek! Azt is tudom, hogy a Liverpoollal kötött szerződésében benne van a kitétel, amely szerint el kell engedniük, ha nem jutnak be a Bajnokok Ligájába.”

Cavani arra a pontra utal, amely szerint a Liverpoolnak 40 millió fontért el kell engednie a játékost, ha nem szerepel a csapat a BL-ben. Suárez ügynöke erre a kitételre hivatkozva ajánlotta be a játékost az Arsenalnak, amely negyvenmillió plusz egy fontot ajánlott érte, de a Pool cáfolta ezt a lehetőséget, és visszautasította az ajánlatot.

Mint ismeretes, a vita addig fajult, hogy Suáreznek egyedül kell edzenie a Liverpoolnál, Brendan Rodgers menedzser pedig azt mondta, egészen addig nem kerülhet vissza a csapathoz, ameddig bocsánatot nem kér mindenkitől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik