PL: Ferguson szerint Williams meg is ölhette volna Van Persie-t - videó

Vágólapra másolva!
2012.12.23. 17:58
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere nemcsak a Swansea elleni döntetlen miatt lehetett bosszús, hanem Ashley Williams „életveszélyes" megmozdulása okán is, ami után a skót szakember reméli, hosszú időre eltiltják az ellenfél játékosát.

Történt, hogy az utolsó negyedórához érve Robin van Persie a földre került, a játékvezető megállította a játékot, Ashley Williams pedig közvetlen közelről labdával fejbe rúgta a holland támadót. Kisebb dulakodás alakult ki, ami után mindkét érintett sárgát kapott.

„Williams meg is ölhette volna Van Persie-t – az FA-nek ki kell vizsgálnia az esetet. A sárga laptól függetlenül hosszú időre el kellene tiltani, mert ez volt messze a legveszélyesebb jelenet, amit az utóbbi években láttam. Teljesen szándékos volt: a sípszó már elhangzott, a játék már állt, ő pedig a játékvezető közvetlen közelében tette ezt. Sokkal rosszabbul is elsülhetett volna, szégyenteljes cselekedet volt a játékostól, amiért meg kell kapnia a méltó büntetését" – mondta Ferguson a meccs után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik