Chelsea: Minden megváltozott számomra - Hazard

Vágólapra másolva!
2012.09.13. 11:28
Eden Hazard, a Premier League-ben szereplő Chelsea nyári szerzeménye a Champions Matchday magazinnak adott interjújában elmondta, megváltozott az élete, mióta Londonba költözött.

A belga válogatott 21 esztendős szélsője hazája nemzeti csapatának két, szeptemberi világbajnoki selejtezőjét végigjátszotta, de gólt nem szerzett. A Lille-től 40 millió euróért szerződtette Hazard a Chelsea-ben hatékonyabban kezdett: az első három bajnoki fordulóban egy gól és négy gólpassz fűződik a nevéhez.

„Teljesen más itt, Londonban – kezdte Hazard. – Ha a Lille-lel elutaztunk Dél-Franciaországba, az emberek nem ismertek meg bennünket. De a Chelsea-ben a játékosok egy másik szintre lépnek. Minden megváltozott számomra, de alkalmazkodnom kell.”

A rendkívül tehetséges középpályás a csapaton belül betöltött szerepéről is beszélt.

„Nem azért vagyok itt, hogy sztárrá váljak vagy megmutassam magamat, hanem azért, hogy a többiekkel játsszak, de ha meg kell próbálnom eldöntenem egy meccset, ott leszek.”

„A Lille edzője, Rudi Garcia a szélen játszatott, amit szerettem, mert több szabad területem volt. Támadásban szabad kezet kaptam akkor is, ha sokat kellett védekeznem. Az emberek a Chelsea-ben mutatott teljesítményem alapján úgy ítélnek meg, ahogy akarnak” – fejezte be Hazard.

A Chelsea jól kezdte a Premier League 2012–2013-as kiírását, hiszen első három mérkőzését megnyerte, így kilenc ponttal a tabella élén áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik