Anglia: a horvát Messi még nem akar a Tottenhamhez vagy a Man. Cityhez szerződni

Vágólapra másolva!
2012.01.23. 14:48
A Dinamo Zagreb hivatalosan megerősítette, hogy a Manchester City és a Tottenham is szerződtetné a csapat 17 esztendős utánpótlás-válogatott támadóját, Mateo Kovacicot, aki azonban egyelőre nem kíván klubot váltani.

„Túl fiatal vagyok még, nincs miért kapkodnom. Úgy érzem, fejlődésemet az szolgálja a legjobban, ha még egy évet maradok Horvátországban, a Dinamónál" – idézi több angol forrás is a linzi születésű, horvát U-válogatott támadót, Mateo Kovacicot, akit a szigetországi sajtó az argentin Lionel Messihez hasonlít.

A Dinamo Zagreb középpályása annak kapcsán beszélt a jövőjéről, hogy klubja sportigazgatója, Zoran Mamic megerősítette, a Tottenham és a Manchester City is érdeklődik a futballista iránt. A sportvezető ugyanakkor nem zárta ki a klubcsere lehetőségét.

„Senki sem tudhatja, mit hoznak a következő napok. Az tény, hogy a Tottenham és a Manchester City is szeretné megvásárolni Kovacic játékjogát”– nyilatkozta Mamic, aki szerint könnyen elképzelhető, hogy ha most meg is egyeznek valamelyik kérővel, akkor is csak a nyáron csatlakozik új klubjához, addig Zágrábban marad.

A horvát futballistáért a hírek szerint tízmillió fontot is fizethetnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik