Arsenal: Almunia és Bendtner Ázsia helyett tárgyal, Nasri utazik

Vágólapra másolva!
2011.07.09. 17:08
Cesc Fabregas után Nicklas Bendtner és Manuel Almunia sem utazik el az Arsenal ázsiai túrájára; a dán csatár és a spanyol kapus tárgyalásokat folytat, hogy elszerződjön az angol labdarúgó-bajnokság legutóbbi negyedik helyezettjétől.

A Barcelona által megkörnyékezett Fabregas hivatalosan sérülésből lábadozik, ezért nem tartott a többiekkel, míg Gervinho (Lille) szerződtetése még nem zárult le.

A Manchester City, a Manchester United és a Chelsea által kiszemelt Samir Nasri ellenben ott lesz Arsene Wenger vasárnap útra kelő keretében. A menedzser állítólag hétfőn számol be a sajtónak a kereten belül nyáron várható további játékosmozgásról.

Az Arsenal szerdán Kuala Lumpurban Malajzia ligaválogatottjával, szombaton a kínai Hangcsouban a helyi klubcsapattal, a Greentownnal mérkőzik meg.

AZ ARSENAL UTAZÓ KERETE
Wojciech Szczesny, Vito Mannone – kapusok; Sébastien Squillaci, Johan Djourou, Kieran Gibbs, Carl Jenkinson, Laurent Koscielny, Andrej Arsavin, Maruan Samak, Rio Mijaicsi, Armand Traoré, Thomas Vermaelen, Bacary Sagna, Theo Walcott, Alex Song, Jack Wilshere, Tomás Rosicky, Denilson, Aaron Ramsey, Emmanuel Frimpong, Samir Nasri, Carlos Vela, Robin van Persie – mezőnyjátékosok
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik