Neuert az Arsenal is vinné - sajtóértesülés

Vágólapra másolva!
2010.04.05. 09:15
null
Neuerért 12 millió fontot is kaphatna a Schalke (fotó: Action Images)
Sajtóértesülések szerint már nem csak a Manchester United, hanem az Arsenal is vinné Manuel Neuert, a Schalke labdarúgócsapatának kapusát.

Angol és német sajtóértesülések szerint is Manuel Neuerrel szeretné megoldani az Arsenal kapusproblémáit Arsene Wenger. A francia szakembert aggasztja Manuel Almunia kiszámíthatatlan teljesítménye, és egy biztosabb pontot szeretne látni a háló előtt.

Wenger állítólag 12 millió fontot sem sajnálna a Schalke kapusáért, ami nem kevés pénz, de Neuer mindössze 24 éves, így várhatóan még hosszú karrier áll előtte.

A gelsenkircheni futballistát egyébként a Manchester United is figyeli, Sir Alex Ferguson őt tekinti a nemsokára visszavonuló Edwin van der Sar utódjának.

Neuer amúgy a német válogatottnak is tagja, és küzd azért, hogy ő legyen a Nationalelf első számú kapusa a vb-n. Bár Joachim Löw szövetségi kapitány még korábban kijelentette, hogy ő René Adlerrel a kapuban képzeli el a dél-afrikai tornát, a leverkuseni hálóőr a bejelentés óta nem éppen a magabiztosság szobra, és sokan megkérdőjelezik, hogy valóban helye lenne-e a kezdőcsapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik