Kalou: A világ összes játékosának álma, hogy Wengernél játsszon

Vágólapra másolva!
2009.02.26. 22:26
A Chelsea elefántcsontparti játékosa, Salomon Kalou a világ egyik legjobb edzőjének nevezte a rivális Arsenal menedzserét, Arsene Wengert, s elmondta: szívesen dolgozna a francia szakember keze alatt, a jövőjéről azonban csak a szezon végén dönt.
Kalou Wenger nagy rajongója
Fotó: Reuters
Kalou Wenger nagy rajongója
Kalou Wenger nagy rajongója
Fotó: Reuters
Kalou Wenger nagy rajongója

„Wenger azt nyilatkozta, hogy szerződtetne engem? Igen megtisztelő ez a számomra. Hatalmas edzőegyéniség, és tudom, hogy a világ összes játékosának álma, hogy a keze alatt játsszon” – nyilatkozta a Chelsea labdarúgója a rivális Arsenal tréneréről, Arsene Wengerről.

Korábban a francia mester jelezte, hogy remek futballistának tartja az elefántcsontpartit, aki eddig nem kapott elegendő lehetőséget a Chelsea-ben.

Guus Hiddink érkezésével azonban változhatnak a dolgok: Kalou a Juventus elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen például kezdő volt, sőt a mérkőzés egyetlen góljánál is épp ő hozta helyzetbe Didier Drogbát.

„Nagyon tisztelem Wengert. Ő a világ egyik legjobb edzője, úgyhogy miért ne dolgoznék vele? Jelenleg szerződés köt a Chelsea-hez, de természetesen Kolo Touré, Emmanuel Eboué és Emmanuel Adebayor személyében több barátom is futballozik az Arsenalban” – tette hozzá Kalou.

A futballista elárulta, hogy mindig örömmel nézi az Arsenal játékát, amit gyönyörűnek nevezetett.

Kalou – aki a Premier League mostani szezonjában 12-szer volt a kezdőcsapat tagja – jelenlegi helyzetéről is ejtett néhány szót. A támadó szeretne megragadni a Chelsea kezdő tizenegyében.

„Akárcsak én, minden játékos harcol a saját helyéért, de végül úgyis az edzőnk mondja ki a végső szót. Egyelőre jól érzem magam a Chelsea-ben, s remélem, hogy a dolgok úgy alakulnak majd, ahogy én szeretném. A jövőmről azonban csak a szezon végén fogok dönteni” – zárta gondolatait az elefántcsontparti.

Az, hogy a „kékek” szurkolói hogyan viszonyulnak ahhoz, hogy Kalou „szerelmet vallott” a városi rivális Arsenalnak, a Chelsea következő hazai mérkőzésén kiderül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik