Gerrard és Fernando Torres is játszhat a Manchester United ellen

Vágólapra másolva!
2008.09.12. 18:54
Az előzetes hírekkel ellentétben úgy tűnik, hogy a Liverpool két kulcsjátékosa, Steven Gerrard és Fernando Torres is ott lehet a Manchester United elleni kezdőcsapatban szombaton. A két elitcsapat az angol bajnokság élvonalának (Premier League) 4. fordulójában mérkőzik meg egymással.
Gerrard és Torres ott lehet az MU ellen
Fotó: Action Images (archív)
Gerrard és Torres ott lehet az MU ellen
Gerrard és Torres ott lehet az MU ellen
Fotó: Action Images (archív)
Gerrard és Torres ott lehet az MU ellen

FANZONE TIPPJÁTÉK


A Fanzone és a Nemzeti Sport közös tippjátékában a hazai NB I és öt kiemelt európai labdarúgó bajnokság mérkőzéseinek, valamint a Bajnokok Ligája összecsapásainak megtippelésével bebizonyíthatja, hogy otthonosan mozog a foci világában. Mutassa meg Ön is, hogy mennyire ért a labdarúgáshoz!
„Komoly esély van rá, hogy a marseille-i BL-találkozónkon (szeptember 16.) már pályára léphetek, de az United elleni rangadó túl közel van” – nyilatkozta pár nappal ezelőtt a Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard.

Mostanra azonban változott a csapat és a kiváló középpályás hozzáállása. Úgy néz ki, Gerrard – Fernando Torressel egyetemben – ott lehet a bajnokság szuperrangadóján.

A két játékos pénteken már könnyített edzést végezett a csapattal, s mivel semmi komplikáció nem merült fel, Rafa Benítez menedzser jelöli őket a Manchester United elleni keretbe. Hogy kezdőként számít-e a két játékosra, az persze egyelőre kérdéses.

„Mindketten sokkal jobban vannak. Ma reggel már túlestek egy edzésen, ami nem volt ugyan túlságosan kemény, de mindketten ott lesznek a keretben” – nyilatkozta Benítez.

„Nagyon fontos számunkra, hogy két ilyen játékosunk – akik meg tudják változtatni a játék képét –, a rendelkezésünkre áll – tette hozzá a Pool spanyol mestere, aki persze az orvosi stáb érdemeit is hangoztatta.

A liverpooli csapatkapitány ágyékproblémái már olyan szinten zavarták a játékban, hogy kénytelen volt kés alá feküdni, és a marseille-i BL-találkozót jelölte meg visszatérése időpontjául. Torres térdszalagja húzódott meg az Aston Villa elleni találkozón, s az ő játéka is kérdéses volt az MU ellen.

Most azonban mindkét játékos ott lehet az Anfielden, szombaton 13 óra 45 prckor kezdődő szuperrangadón.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik