Carlos Tévez: Ha Cristiano Ronaldo el akar igazolni, tegye!

Vágólapra másolva!
2008.07.24. 14:17
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) címvédője, a Manchester United támadója, Carlos Tévez szerint a vörös ördögöknek el kellene engedniük Cristiano Ronaldót a Real Madridhoz. Az argentin szerint az MU-t a portugál zsenin kívül is remek játékosok alkotják.
Téveznek határozott véleménye van
Foto: Action Images (archív)
Téveznek határozott véleménye van
Téveznek határozott véleménye van
Foto: Action Images (archív)
Téveznek határozott véleménye van

Carlos Tévez nem kertelt. Az argentin csatár hitvallása: aki akar, menjen! Jelen esetben Cristiano Ronaldo a Real Madridhoz.

„A Unitednek remek játékosai vannak. Természetesen Cristiano Ronaldo is közéjük tartozik. Egyértelmű, hogy ő rendkívül fontos futballista számunkra, de ez személyes döntés kérdése, csakis rá tartozik” – nyilatkozta a spanyol AS-nek Tévez.

Az aranylabda elsőszámú várományosát (természetesen nem Tévezre, hanem Cristiano Ronaldóra gondolunk) gyakorlatilag az átigazolási szezon kezdetétől ostromolja a spanyol bajnokcsapat. Kezdetben a Manchester United teljesen elzárkózott az üzlet elől, de a portugál játékos sejtelmes nyilatkozatait követően már sokan gondolják, hogy van az a csillagászati összeg, amelyért Cristian Ronaldo a spanyol fővárosba költözhetne.

„Tökéletesen megértem Ronaldót. Minden labdarúgó vágya, hogy egyszer a Real Madridban futballozzon. Persze a másik oldalon meg kell említeni, hogy bárki szívesen játszana a Manchester Unitedben is. Azt azonban tiszteletben kellene tartani, ha valaki mást szeretne” – tette hozzá az argentin.

Persze önös érdekek is szerepet játszhattak Tévez véleményében, mert bár a két játékos nem ugyanazon a poszton futballozik, Cristiano Ronaldo távozásával talán több lehetősége lenne az argentinnak a még további csatár leigazolását is tervező Manchester Unitedben.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik