Luiz Felipe Scolari váltásra bíztatja Cristiano Ronaldót

Vágólapra másolva!
2008.05.31. 18:18
Luiz Felipe Scolari, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint Cristiano Ronaldónak meg kellene ragadnia azokat a lehetőségeket, amiket az élet az útjába sodor. A brazil szakember árnyaltan, de arra utalt, hogy a Manchester United játékosa ne habozzon, ha van rá módja, igazoljon a Real Madridhoz.
Ronaldo (jobbra) állandó téma lesz a nyáron
Fotó: Imago
Ronaldo (jobbra) állandó téma lesz a nyáron
Ronaldo (jobbra) állandó téma lesz a nyáron
Fotó: Imago
Ronaldo (jobbra) állandó téma lesz a nyáron

A nemzetközi sajtó nem száll le a témáról. Mindenki azt találgatja: marad-e Cristiano Ronaldo a Manchester Unitedben. A játékos már többször is elmondta, szívesen folytatná pályafutását Spanyolországban, s úgy tűnik a portugál válogatott szövetségi kapitánya is ezt a megoldást látná üdvözítőnek.

„Elmondtam neki, hogy a labdarúgásban az ember nem tud az emlékeiből megélni. Meg kell ragadnod az adódó lehetőségeket, mert lehet, még egyszer nem jönnek el számodra az életben” – nyilatkozta Luiz Felipe Scolari.

A brazil szakember bizonyára jól ismeri a játékos lelki világát, s ennek megfelelően bátorítja a váltásra Ronaldót.

Scolari mellett az angol bajnokság gólkirályának keresztapja sem szeretné, ha Ronaldo Angliában maradna.

„Azt hiszem Cristiano már eldöntötte, hogy a Real Madridba fog igazolni, de az Európa-bajnokság végéig nem fogja nyilvánosságra hozni döntését” – vélekedett Fernao Sousa.

„Cristiano tudja, hogy a Real Madrid az a klub, amelynek soha sem lehet nemet mondani. Nagyon kevés olyan ember van, akinek megvan a lehetősége, hogy valóra váltsa álmait, de Ronaldo ezen kiválasztott személyek egyike” – tette hozzá a keresztapa.

Bárhogy is lesz, a Manchester United feljelentési szándéka és az azt követő Real Madrid visszakozás, illetve bocsánatkérés ellenére úgy tűnik: Cristiano Ronaldo örök téma lesz a nyári átigazolási szezonban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik