Avram Grant után Henk ten Cate ideje is lejárt a Chelsea-nél

Vágólapra másolva!
2008.05.29. 19:08
A Chelsea hivatalos honlapján erősítette meg, hogy Avram Grant után Henk ten Cate is távozik a klubtól. A közlemény szerint az együttes menedzsmentjében történő változások szükségessé teszik a segédedző távozását. Korábban úgy tűnt, a holland szakember maradhat a londoniaknál, de most eldőlt, hogy el kell hagynia a „kékeket”.
Avram Grant után Henk ten Cate is távozik a Chelsea-től
Fotó: Imago
Avram Grant után Henk ten Cate is távozik a Chelsea-től
Avram Grant után Henk ten Cate is távozik a Chelsea-től
Fotó: Imago
Avram Grant után Henk ten Cate is távozik a Chelsea-től

A Chelsea hivatalos honlapján erősítette meg, hogy Avram Grant után Henk ten Cate is távozik a klubtól. Az izraeli menedzser elbocsátása után valószínűsíthető volt, hogy a segédedző napjai is meg vannak számlálva a londoniaknál.

A londoni „kékek” közleménye világosan fogalmaz Ten Cate szerződésének felbontásával kapcsolatban, és leírja, a döntés mindkét fél számára megfelelő.

„A Chelsea FC meg tudja erősíteni, hogy Henk ten Cate szerződése megszűnik a mai nappal, a reggeli megbeszélés után” – áll a csapat internetes oldalán.

„A csapat menedzsmentjében történt változások, és a következő menedzser kinevezésének fényében mindkét fél számára ez volt a helyes döntés. A Chelsea minden tagja szeretne köszönetet mondani Henknek a klubnál végzett munkájáért” – írják a közleményben.

Korábban úgy tűnt, Ten Cate megtarthatja állását. A segédedző szerette volna kitölteni 2010-ig szóló szerződését, és elmondása szerint a klub vezetői is számítottak a munkájára.

„Peter Kenyon, a vezérigazgató felhívott Avram Grant elbocsátása után, és azt mondta, a döntés nem befolyásolja a sorsomat” – mondta korábban Henk ten Cate.

Most mégis kiderült, hogy a korábban az MTK-t is vezető szakembernek új csapat után kell néznie.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik