Az október óta hiányzó Paul Scholes már készül a visszatérésre

Vágólapra másolva!
2008.01.04. 10:09
Néhány héten belül egy rutinos és gólerős labdarúgóval erősödik a Manchester United, ugyanis a sérülés miatt október óta hiányzó Paul Scholes már elkezdte az edzéseket. A középpályás úgy tervezi, hogy január 30-án a Portsmouth, vagy február 2-én a Tottenham Hotspur ellen lép ismét pályára Sir Alex Ferguson együttesében.

„Már futhatok. A következő hetekben pedig mindent megteszek azért, hogy a lehető legfittebb legyek és frissen térhessek vissza a csapatba” – nyilatkozta a korábbi válogatott játékos a klub hivatalos oldalán.

Paul Scholes a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-találkozón megelőzően sérült meg egy edzésen, térdszalag-műtéten esett át. Távollétében a brazil Anderson kapott rendszeres játéklehetőséget, élt is a kínálkozó alkalmakkal, de nyilvánvaló, hogy a 33 éves angol klasszis visszatérésével tovább erősödnek a „vörös ördögök”.

„Már hónapok teltek el a műtétem óta, és úgy tűnik, minden rendben van a lábammal. Úton vagyok a visszatérés felé, amelyre január végén vagy február elején kerülhet sor” – jegyezte meg Scholes.

A tapasztalt játékos a mostani szezonban tizenkét találkozón egy gólt szerzett, augusztus 15-én a Portsmouth (1-1) elleni bajnokin volt eredményes. Sérülése után a lelátóról izgulhatott társairól és elmondása szerint ez cseppet sem könnyű feladat.

„Frusztrált a helyzet. Minden találkozót megnéztem, de egy idő után már unalmassá vált, hiszen sokkal jobban élvezem, ha pályára léphetek. De azt is tudtam, türelmesnek kell lennem. Remélem, hamarosan ismét szerepelhetek a csapatban” – mondta az MU kulcsembere.

Paul Scholes eddig 541 hivatalos mérkőzésen húzta magára a Manchester United mezét és 138 gólt szerzett. Hét alkalommal volt angol bajnok, egyszer-egyszer Bajnokok Ligáját és Klub Világkupát is nyert, továbbá három FA Kupa-diadalt is ünnepelhetett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik