Paul Scholest műteni kell, várhatóan három hónapig nem játszik

Vágólapra másolva!
2007.10.30. 11:11
Három hónapot kell kihagynia Paul Scholesnak, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Manchester United középpályásának. A nagyszerű játékos a múlt héten az egyik edzésen sérült meg, és csütörtökön „fekszik kés alá”, ugyanis a sérült térdszalagját akkor operálják.

A harminckét éves korábbi válogatott labdarúgó az elmúlt héten szedett össze egy térdsérülést, edzésen, a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-találkozó előtt, amelyet egyébként az MU 4-2-re megnyert Ukrajnában.

„Csütörtökön műtik Scholest, és hozzávetőlegesen tizenkét hetet kell majd kihagynia” - adta hírül a vörös ördögök hivatalos honlapja.

Sir Alex Ferguson vezetőedző az elmúlt hétvégén a Middlesbrough ellen 4-1-re megnyert találkozón egyébként fiatal brazil Andersonnak és a nyáron a Bayern Münchentől igazolt Owen Hargreavesnek szavazott bizalmat a kezdőcsapatban a középpálya közepén. Hargreavesnek egyébként a szombati meccs volt negyedik ebben a szezonban, ugyanis korábban sérüléssel bajlódott.

Mostanság épült fel Michael Carrick, akit szintén ezen a poszton lehetne bevetni, azonban ő még nincs százszázalékos erőállapotban, ugyanis korábban könyökficammal bajlódott.

Scholes egyébként az 2005-2006-os szezonban is egy komoly sérüléssel bajlódott, akkor a szemével voltak problémák, és az is kérdésessé vált, hogy tudja-e folytatni a karrierjét. A 2007-2008-as idényben a középpályás tizenkét meccsen szerepelt az Unitedben és egyszer volt eredményes.

A hatvanhatszoros válogatott játékos tizenhárom bajnoki meccset biztosan kihagy a sérülése miatt, például a szombati Arsenal elleni rangadót és a december 16-án megrendezésre kerülő Liverpool elleni összecsapást is. Ezek mellet biztosan nem játszik majd az FA-kupa sorozatának nyitányán sem.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik