Charles N'Zogbia öt évre elkötelezte magát a „szarkákhoz”

Vágólapra másolva!
2007.09.04. 13:06
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premiership) szereplő Newcastle United meghosszabbította játékosának, Charles N'Zogbiának a szerződését. A francia középpályás ötéves kontraktust írt alá, így 2012-ig kötelezte el magát a klubhoz.
Charles N'Zogbia új szerződése 2012-ig szól
Charles N'Zogbia új szerződése 2012-ig szól
Charles N'Zogbia új szerződése 2012-ig szól
Charles N'Zogbia új szerződése 2012-ig szól

A Newcastle United játékosa marad Charles N'Zogbia. A huszonegy éves futballista jövője bizonytalanná vált az elmúlt szezon vége felé, ám az új menedzser, Sam Allardyce érkezése gyökeresen megváltoztatta N'Zogbia sorsát. A francia, aki már a távozás gondolatával foglalkozott, most ötéves szerződést kötött kenyéradójával.

"Boldog vagyok, hogy új szerződést kötöttem, a Newcastle-nél képzelem el a jövőmet, mert ez egy nagy klub" - nyilatkozta a kontraktus aláírását követően N'Zogbia.

"Az előző szezon végén szándékomban állt távozni, mert boldogtalan voltam, de most az új főnökkel minden más"

"Mindig is szerettem a várost, a szurkolókat és a klubot. Mindig itt szerettem volna maradni" - árulta el érzéseit a francia középpályás, aki hozzátette: nagyon elégedett helyzetével és élvezi a játékot.

N'Zogbiát a napokban meghívták a francia U21-es válogatottba és a klubcsapatában is remekül teljesít. A 2004-ben a Le Havre csapatától középpályás már kétszer betalált az ellenfelek hálójába az idei szezonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik