Gilberto Silva szomorú, hogy nem ő „maradt” a csapatkapitány

Vágólapra másolva!
2007.08.14. 21:00
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premiership) szereplő Arsenal középpályásának rosszul esett, hogy nem őt választották a gárda csapatkapitányának Thierry Henry távozása után. Ezt a pozíciót - mint már korábban megírtuk - a jövőben William Gallas tölti be.
Gilberto Silva (balra) nem örül Wenger döntésének
Gilberto Silva (balra) nem örül Wenger döntésének
Gilberto Silva (balra) nem örül Wenger döntésének
Gilberto Silva (balra) nem örül Wenger döntésének

Nem maradhat az Arsenal csapatkapitánya Gilberto Silva. Hivatalosan az előző évben sem a brazil világbajnok volt az első számú ember erre a megtisztelő feladatra, ám mivel Thierry Henry sérülés miatt kihagyta tavalyi szezon felét, az elmúlt időszakban Gilberto vezetésével futhatott ki a gyepre a londoni alakulat.

Egészen pontosan az idei felkészülési mérkőzésekig. Azokon ugyanis nem vett részt a brazil, így William Gallas, vagy Kolo Toure viselte az Angliában még inkább megtiszteltetésnek számító karszalagot.

"Én voltam a kapitány az előző szezonban, amikor Thierry Henry nem játszott, és miután elment Barcelonába azt gondoltam, továbbra is én leszek az" - szomorkodott némileg érthetően egy, a goal.comon megjelent írás szerint Gilberto Silva.

"Arséne a menedzser, és ez az ő döntése. Az élet megy tovább, én meg csinálom tovább a dolgomat"

"De az meglepett, hogy nem beszélt velem a döntéséről. Lett volna rá ideje, ott voltam az edzésen mielőtt nyilvánosságra hozta döntését"

"Aznap este tudtam meg az Arsenal honlapjáról. Nem zavar, hogy nem lettem kapitány, de ebből az eljárásból tanultam" - zárta mondandóját a londoni csapatot 2002 óta szolgáló Gilberto Silva, aki azért a csapatkapitány-helyettesi titulust megtarthatta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik