Rafa Benítez 25 millió fontot fizettetne Fernando Torresért

Vágólapra másolva!
2007.06.21. 11:19
Rafa Benítez vezetőedző kérésére a Liverpool FC tárgyal a spanyol labdarúgás egyik legnagyobb sztárjának, Fernando Torres szerződtetéséről. Az angolok klubcsúcsot jelentő 25 millió fontot fizetnének az Atlético Madridnak.
Rafa Beníteznek sokat érne Fernando Torres aláírása
Rafa Beníteznek sokat érne Fernando Torres aláírása
Rafa Beníteznek sokat érne Fernando Torres aláírása
Rafa Beníteznek sokat érne Fernando Torres aláírása

A még mindig csak 23 éves csatár már régóta szerepel Európa élklubjainak kívánságlistáján, de a játékos és munkaadója eddig mindig ellenállt az ajánlatoknak. Az Atlético azonban a vasárnap befejeződött spanyol bajnokságban sem ért el nemzetközi szereplést biztosító helyezést, így könnyen elképzelhető, hogy a nemzetközi szinten is bizonyítani akaró csatár most már együttest cserél.

A madridi klub 27 millió fontért elengedné legjobb futballistáját, a Liverpool azonban ennyit nem akar fizetni. Az angolok azt tervezik, ha a 25 milliós ajánlat sikertelen lesz, akkor az üzletbe „beleveszik” Luis Garciát, aki 2003-ban már szerepelt az Atléticóban.

A néhány hónappal ezelőtt tulajdonosváltáson „átesett” liverpooliak eddig senkit sem vettek, pedig sajtóinformációk szerint 100 millió font körüli összeg áll a gazdasági stáb rendelkezésére. Nemrég a szurkolók meg is kérdőjelezték a két tulajdonos, George Gillett és Tom Hicks szándékait, de ha Fernando Torres valóban az Anfieldre kerül, akkor megnyugodhatnak a kedélyek.

Fernando Torres 212 hivatalos mérkőzésen öltötte magára az Atlético Madrid mezét, 82 gólt szerzett. A spanyol válogatottban 42 találkozón 14 alkalommal volt eredményes.


Liverpoolban egyébként Djibril Cisséért fizettek eddig a legtöbbet, az elmúlt szezonban az Olympique Marseille-ben villogó csatárért 2004-ben 14 milliót kapott az Auxerre.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik