Jens Lehmann a következő szezonban is az Arsenal játékosa lesz

Vágólapra másolva!
2007.04.26. 15:37
Jens Lehmann, az angol élvonalban szereplő Arsenal labdarúgócsapatának kapusa egy évvel meghosszabbította a szerződését a londoniakkal – adta hírül a német Bild című bulvárlap.
Jens Lehmann jövőre is szeretne a BL-ben játszani
Jens Lehmann jövőre is szeretne a BL-ben játszani
Jens Lehmann jövőre is szeretne a BL-ben játszani
Jens Lehmann jövőre is szeretne a BL-ben játszani
A német válogatott hálóőrét az új kontraktusa még egy évig, 2008-ig köti az Emirates Stadionba.

„További egy évet maradok Londonban– nyilatkozta a Bildnek a kiváló kapus. – Az Arsenal egy nagyszerű klub jó kilátásokkal.”

Lehmann két évre szerette volna elkötelezni magát az „ágyúsokhoz”, de a londoniak igazoláspolitikája szerint a harminc év feletti játékosoknak nem ad egy esztendőnél hosszabb szerződést.

A harminchét éves kapus döntése miatt csalódottak lehetnek a Dárdai Pált is foglalkoztató német Hertha vezetői, hiszen abban reménykedtek, hogy a szezon végén a Nationalelf első számú hálóőre csatlakozik a berliniekhez.

Lehmann döntésében nagy szerepet játszott az is, hogy az Arsenallal biztosan indul a következő szezonban is a Bajnokok Ligájában, míg a Hertha csupán a hetedik helyen áll a Bundesligában, és nincs esélye, hogy kvalifikálja magát a legrangosabb európai kupasorozatba.

„Mindenképpen játszani akarok a BL-ben a következő kiírásban is – tette hozzá a német kapus. – Nem szeretnék szerda esténként otthon ülni a televízió előtt és azon gondolkodni, hogy éppen ott játszhatnék én is.”

Lehmann harminchárom évesen igazolt az „ágyúsokhoz” a Borussia Dortmundtól, és azóta három szezont töltött el Londonban.

Szavazás

Ön szerint ki lesz az angol bajnok 2007-ben?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik