Egy héten belül eldől Jens Lehmann jövője, a kapus maradna

Vágólapra másolva!
2007.04.13. 16:54
Jens Lehmannak, az Arsenal kapusának egy héten belül el kell döntenie, hogy elfogadja-e a neki felajánlott egyéves szerződést. A német hálóőr kétszerennyi időre írna alá a londoni csapathoz.
Jens Lehmann két évre kötelezné el magát
Jens Lehmann két évre kötelezné el magát
Jens Lehmann két évre kötelezné el magát
Jens Lehmann két évre kötelezné el magát

A harminchét éves hálóőr jelenlegi szerződése a szezon végén jár le, de az „ágyúsok” tizenkét hónappal szeretnék meghosszabbítani a német kapus kontraktusát.

„Napokon belül, de legkésőbb a jövő héten megszületik a döntés – nyilatkozott az Arsenal internetes oldalának Jens Lehmann. – Szeretném itt folytatni a pályafutásomat, ezt mindig is mondtam, maradni szeretnék, de még nem született semmilyen döntés a jövőmről.”

A hálóőr érthető módon egy biztonságosabb kétéves szerződést szeretne kötni a londoniakkal, és akkor sem szeretne hazatérni Németországba, he esetleg visszautasítaná az „ágyúsok” ajánlatát.

Lehmann harminchárom évesen igazolt az Arsenalhoz, és akkor hároméves szerződést kötött a klubbal, azóta száznyolcvanegy alkalommal szerepelt a csapatban.

A kapus tavaly nyáron nem kisebb bravúrt hajtott végre, minthogy a német válogatott kapujából kiszorította az addig szinte kihagyhatatlannak tűnő Oliver Kahnt. A Nationalelf a hazai rendezésű világbajnokságon az ő főszereplésével a harmadik helyen végzett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik